<!DOCTYPE HTML PUBLIC "-//W3C//DTD HTML 4.0 Transitional//EN">
<HTML><HEAD>
<META content="text/html; charset=iso-8859-1" http-equiv=Content-Type>
<META content="MSHTML 5.00.3315.2870" name=GENERATOR>
<STYLE></STYLE>
</HEAD>
<BODY bgColor=#a0a0a4>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Hello everyone,</FONT></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>I just installed RH 7.1 on my win2k machine, and 
ran into problems straight away. I have two disks in my machine, C: - 10 gig and 
a 15 gig which is partitioned into D: and F: - both partitions are equal. To 
install linux, I partitioned the D: partition, using Partition magic, and made 
two additional partitions - one 200MB for linux swap, and other 1200MB for linux 
and apps. When installing everything went somoothly, but when I wanted to 
restart my system and go back into w2k, I could only choose linux in the lilo 
menu. So I went into KDE Kontrol panel, and set the lilo boot partition to my 
/dev/hda&nbsp; - which I assume is the C: partition.</FONT></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Now the problenm is that Linux does not want to 
boot from lilo, it says something about not being able to find the boot 
partition.</FONT></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Please, can someone tell me what happened, and how 
do I get it to work? Also, would it be possible to restore my MBR to its 
previous state, and they try again, this time actually knowing what I'm doing? 
:)</FONT></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>If someone has any clue about what I did wrong, 
please tell me. Also, can you please email me the reply directly, as I ma not 
subscribing to the list at the moment.</FONT></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Thanks,</FONT></DIV>
<DIV><FONT face=Arial size=2>Vlad.</FONT></DIV>
<DIV>&nbsp;</DIV></BODY></HTML>